Close
Hovedretter
Braiseret kalvespidsbryst

Hertil broccolisalat, ristede champignon, sauce af den gode sky, små ovnstegte kartofler og hjemmelavet agurkesalat.

138,- DKK

Svinekam med sprød svær

Vælg mellem rødkål eller grøntsager.
Hertil brunede og hvide kartofler, skysauce, surt og sødt, samt halve æbler med gele.

125,- DKK

Oksesteg

Hertil to slags friske grøntsager, glaserede perleløg, hvide kartofler, skysauce, hjemmelavet agurkesalat og tyttebær.

135,- DKK

Kalvesteg

Stegt som vildt med waldorfsalat, brunede og hvide kartofler, skysauce, halve æbler med gele, hjemmelavet agurkesalat og tyttebær

135,- DKK

Kalveculotte

Hertil to slags friske grøntsager, ristede champignoner, estragonsauce, smørristede kartofler og små syltede agurker.

135,- DKK

Nakkesteg marineret i øl og lakrids

Hertil kålsalat med estragondressing, haricots verts, bådkartofler, skysauce og hindbærsyltede rødløg.

135,- DKK­

Rosastegt oksefilet

Med haricots verts, ristede champignonger, ristet bacon, bådkartofler, stegt tomat, aioli og skysauce.

145,- DKK

Sprængt svinekam

Hertil to slags friske grøntsager, halv tomat fyldt med hjemmelavet flødepeberrod, aspargessauce, hvide kartofler og sennep

130,- DKK

Græsk inspireret lammekølle

Hertil hjemmelavet tzatziki, tomatsalat med feta og oliven samt bådkartofler.

130,- DKK

Ved bestilling gælder, at der skal bestilles min. 10 couverter.

Book catering fra Susans Køkken

Hej,

personer. .